Kapaciteti depërtues

8

m³/h

Kthimi

10-20

%

Maximum TDS

5-15

mg/L

Rrjedhje ndikuese

3..6

m³/h

Presioni operativ

1500

bar

Konsumi i energjisë

230

kW

CODE: MO550PECOSTD

REVERSE OSMOSIS FILTER FOR HOME

Standard me pompë

Ujë i pijshëm me çmim të përballueshëm, i sigurt me filtra të osmozës së kundërt Ecosoft Standard. Mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të shijuar ujin e pastër dhe të pijshëm në shtëpi.
Ne zgjodhëm komponentë të tillë të sistemit që e bënë atë me çmim të përballueshëm për ju, por cilësia e ujit mbeti perfekte dhe pa të meta.

Pikat kyçe

 • Projektuar për sistem të ujit me presion të ulët
 • 5 faza të pastrimit të ujit (purifikimit)
 • 7,9 L/2,1 gal ujë të pijshëm në orë
 • Element të membranës Ecosoft
 • Strehimi i filtrit bëhet nga plastikë ushqimore e prodhuar në BE

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 455×410×195 mm, Pesha 10,48 kg
 • Paketimi Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 590×460×300 mm, Pesha 12,23 kg
 • Paleta Sasia, 28 copë Pesha, 342,44 kg

Komponentët e sistemit

 • Strehues filtri (strehim filtri) me pompë.
 • Set paketë parafiltrash Ecosoft për filtrin e osmozës së kundërt.
 • Element të membranës Filmtec™ 50 GPD (190 LPD).
 • Post-filtër karboni Ecosoft për filtrin e osmozës së kundërt.
 • Rubiinet modern me valvul me rrotullim për ujin e pastër.
 • Rezervuar i presionit plastik (vëllimi total 12 L/3,2 gal, vëllimi i përdorshëm deri në 7 L/1,8 gal) dhe valvul e rezervuarit.
 • Përshtatës i ujit të punës, valvul e furnizimit, qafë e kullimit.
 • Paketë tubash me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrit.
 • Materialet për rregullimin e paisjes.
 • Manual përdorimi.

Cilësia e ujit mbas pastrimit (të purifikuar)

 • pH 6,5- 7,5
 • Përmbajtja totale e mineraleve — 5-15 mg/L
 • Kalcium <2 mg/l
 • Magnez  < 1 mg/l

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • pH = 6,5-8,5
 • TDS ≤ 1500 mg/L
 • Fortësia ≤ 10 meq/L (<500 mg/L CaCO₃)
 • Klori ≤ 0,5 mg/L
 • Hekur ≤ 0,3 mg/L
 • Mangan ≤ 0.1 mg/L
 • Kërkesa kimike për oksigjen ≤ 5 mg O2/L
 • Numri total i mikrobeve (TMC) ≤ 50 CFU/100 mL
 • Indeks koliform ≤ 3

REVERSE OSMOSIS FILTER FOR HOME

Request form: Standard me pompë

Product*

MO550PECOSTD

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1