Kapaciteti depërtues

70-75

m³/h

Kthimi

140–150

%

Maximum TDS

70-75

mg/L

Rrjedhje ndikuese

1..5

m³/h

Presioni operativ

230

bar

Konsumi i energjisë

0,08

kW

CODE: ROBUSTPROB

FOR CAFÉS, RESTAURANTS, HOTELS AND OFFICES

RObust PRO

Ecosoft RObust PRO është një mundësi unike për profesionistët dhe njohësit e vërtetë të kafesë. Filtri është projektuar për të përmbushur standardet botërore të kafesë dhe ju ofron një ujë që arrin të zbulojë shijen unike të kafesë, në mënyrë perfekte.

Pikat kyçe

 • Ofron ujë të përsosur për kafe (në përputhje me standardet SCA)
 • Parandalim sipas nivelit të tejnxehjes së makinerisë së kafesë
 • Krijuar për të punuar pa nevojën e një rezervuari
 • Përbërje me minerale e ekuilibruar e ujit
 • Matës presioni të integruar që tregojnë parafiltrat dhe kushtet e membranës

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 425×410×305 mm, Pesha 10,0 kg
 • Paketimi: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 470×510×315 mm, Pesha 11 kg
 • Paleta: Sasia, 24 copë, Pesha 264 kg

Komponentët e sistemit

 • Filtër i osmozës së kundërt RObust PRO
 • Rubinet për ujë të pijshëm
 • Paketë me komponentë të lidhjes së paisjeve
 • Materialet për rregullimin e paisjes
 • Manual përdorimi

Informacione teknike

 • Presioni në hyrje – 1-5 bar
 • Kapaciteti i rrjedhjes – 70-75 L/h
 • Konsumi i ujit – 140–150 L/h
 • Ujë i pisët i mbetur – 70-75 L/h
 • Temperatura e ujit në hyrje – +4… +30 °С
 • Temperatura e dhomës – +5…+40 °С
 • Furnizimi me energji elektrike – 230 V, 50 Hz

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • pH = 6,5-8,5
 • TDS ≤ 1500 mg/L
 • Fortësia ≤ 2-8 meq/L (<100-400 mg/L CaCO₃)
 • Klori ≤ 0,5 mg/L
 • Hekur ≤ 0,3 mg/L
 • Mangan ≤ 0.05 mg/L
 • COD ≤ 5 mg O₂/L
 • Numri total i mikrobeve (TMC) ≤ 100 CFU/mL
 • Indeks koliform = asnjë

FOR CAFÉS, RESTAURANTS, HOTELS AND OFFICES

Request form: RObust PRO

Product*

ROBUSTPROB

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1