Kapaciteti depërtues

130-140

m³/h

Kthimi

280–340

%

Maximum TDS

150-200

mg/L

Rrjedhje ndikuese

1..5

m³/h

Presioni operativ

230

bar

Konsumi i energjisë

0.25

kW

CODE: ROBUST3000

FOR CAFÉS, RESTAURANTS, HOTELS AND OFFICES

RObust 3000

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft RObust ofrojnë një sasi të mjaftueshme uji të pastër dhe të sigurt për nevojat e HoReCa: për përgatitjen e ushqimeve dhe pijeve, si dhe ujë të pijshëm të shëndetshëm dhe të shijshëm për mysafirët dhe stafin tuaj.

Pikat kyçe

 • Kapacitet i lartë i qëndrueshëm deri në 150 litra në orë
 • Shkalla e rikuperimit 50% – filtri është ekonomik dhe miqësor ndaj mjedisit
 • Krijuar për të punuar pa nevojën e një rezervuari
 • Matës presioni të integruar që tregojnë parafiltrat dhe kushtet e membranës
 • Markuar CE dhe e konfirmuar si e sigurt në përputhje me Direktivat e Qasjes së Re të KE-së

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 467×523×405 mm, Pesha 25,0 kg
 • Paketimi: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 760×590×455 mm, Pesha 26 kg
 • Paleta: Sasia, 8 copë, Pesha 208 kg

Komponentët e sistemit

 • Filtër i osmozës së kundërt Robust 3000
 • Paketë me komponentë të lidhjes së paisjes
 • Materialet për rregullimin e paisjes
 • Manual përdorimi

Informacione teknike

 • Presioni në hyrje – 1-5 bar
 • Kapaciteti i rrjedhjes – 130-140 L/h
 • Konsumi i ujit – 280–340 L/h
 • Ujë i pisët i mbetur – 150-200 L/h
 • Temperatura e ujit në hyrje – +4… +30 °С
 • Temperatura e dhomës – +5…+40 °С
 • Furnizimi me energji elektrike – 230 V, 50 Hz

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • pH = 6,5-8,5
 • TDS ≤ 1500 mg/L
 • Fortësia ≤ 10 meq/L (<500 mg/L CaCO₃)
 • Klori ≤ 0,5 mg/L
 • Hekur ≤ 0,3 mg/L
 • Mangan ≤ 0.05 mg/L
 • COD ≤ 5 mg O₂/L
 • Numri Total i mikrobeve (TMC) ≤ 100 CFU/mL
 • Indeks koliform = asnjë

FOR CAFÉS, RESTAURANTS, HOTELS AND OFFICES

Request form: RObust 3000

Product*

ROBUST3000

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1