Kapaciteti depërtues

90-100

m³/h

Kthimi

140–150

%

Maximum TDS

50

mg/L

Rrjedhje ndikuese

1..5

m³/h

Presioni operativ

230

bar

Konsumi i energjisë

0.12

kW

CODE: ROBUST1500

FOR CAFÉS, RESTAURANTS, HOTELS AND OFFICES

RObust 1500

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft RObust ofrojnë një sasi të mjaftueshme uji të pastër dhe të sigurt për nevojat e HoReCa: për përgatitjen e ushqimeve dhe pijeve, si dhe ujë të pijshëm të shëndetshëm dhe të shijshëm për mysafirët dhe stafin tuaj.

Pikat kyçe

 • Kapacitet i lartë i qëndrueshëm deri në 100 litra në orë
 • Shkalla e rikuperimit 60-65% – filtri është ekonomik dhe miqësor ndaj mjedisit
 • Krijuar për të punuar pa nevojën e një rezervuari
 • Markuar CE dhe e konfirmuar si e sigurt në përputhje me Direktivat e Qasjes së Re të KE-së

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 420×365×295 mm, Pesha 9,0 kg
 • Paketimi: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 470×510×315 mm, Pesha 10 kg
 • Paleta: Sasia, 24 copë, Pesha 240 kg

Komponentët e sistemit

 • Filtër i osmozës së kundërt Robust 1500
 • Set për ndrrimin e filtrave
 • Elementët e membranës Ecosoft
 • Rubinet për ujë të pijshëm
 • Paketë me komponentë të lidhjes së paisjeve
 • Materialet për rregullimin e paisjes
 • Manual përdorimi

Informacione teknike

 • Presioni në hyrje – 1-5 bar
 • Kapaciteti i rrjedhjes – 90-100 L/h
 • Konsumi i ujit – 140–150 L/h
 • Ujë i pisët i mbetur – 50 L/h
 • Temperatura e ujit në hyrje – +4… +30 °С
 • Temperatura e dhomës – +5…+40 °С
 • Furnizimi me energji elektrike – 230 V, 50 Hz

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • pH = 6,5-8,5
 • TDS ≤ 1500 mg/L
 • Fortësia ≤ 10 meq/L (<500 mg/L CaCO₃)
 • Klori ≤ 0,5 mg/L
 • Hekur ≤ 0,3 mg/L
 • Mangan ≤ 0,05 mg/L
 • COD ≤ 5 mg O₂/L
 • Numri Total i mikrobeve (TMC) ≤ 100 CFU/mL
 • Indeks koliform = asnjë

FOR CAFÉS, RESTAURANTS, HOTELS AND OFFICES

Request form: RObust 1500

Product*

ROBUST1500

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1