Kapaciteti depërtues

12

m³/h

Kthimi

40-60

%

Maximum TDS

60-80

mg/L

Rrjedhje ndikuese

3..6

m³/h

Presioni operativ

1500

bar

Konsumi i energjisë

230

kW

CODE: MO675MBALPSECO

OSMOSIS FILTER FOR HOME

P’URE Balance me pompë në mbajtëse metalike

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE përfaqësojnë kombinimin e teknologjive inovative dhe proceseve natyrore që ofrojnë ujë të shëndetshëm dhe të shijshëm me përmbajtje të qëndrueshme mineralesh.
Sistemi i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE Balance është një mënyrë ekonomike dhe ekologjike për të shijuar ujë të pastër dhe të shijshëm të pasuruar me minerale kalciumi dhe magnezi.

Pikat kyçe

 • Teknologjia “AquaSpring” e bën ujin të freskët, të shijshëm dhe të shëndetshëm falë mineraleve natyrale  të kalciumit dhe magnezit.
 • Sasia optimale dhe konstante e mineraleve në ujë është 60-80 mg/L
 • Teknologjia AquaGreen është ekonomike dhe miqësore me mjedisin (shkalla e rikuperimit 50%).
 • Teknologjia e osmozës së kundërt e bën ujin të sigurt edhe për fëmijët.
 • Efekti i dhomës së pastër parandalon ndotjen aksidentale të filtrit përpara se të shpaketohet dhe instalohet.
 • Projektuar për sistemet e furnizimit me ujë me presion të ulët.

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 485×413×195 mm, Pesha 11,95 kg
 • Paketimi Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 590×460×300 mm, Pesha 13,70 kg
 • Paleta Sasia, 28 copë Pesha, 383,60 kg

Komponentët e sistemit

 • Strehimi i filtrit me pompë në mbajtëse metalike
 • Parafiltra për filtrin P’URE Balance
 • Elementi i membranës Filmtec™ 75 GPD (280 LPD)
 • Post-filtër karboni Ecosoft për filtrin e osmozës së kundërt
 • Filtër mineralizimi AquaSpring
 • Rubinet modern me valvul me rrotullim për ujin e pastër
 • Rezervuar i presionit plastik (vëllimi total 12 L/3,2 gal, vëllimi i përdorshëm deri në 7 L/1,8 gal) dhe valvul e rezervuarit
 • Përshtatës i ujit të punës, valvul e furnizimit, qafë e kullimit
 • Paketë tubash me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrit
 • Materialet për rregullimin e paisjes
 • Manual përdorimi

Cilësia e ujit të mineralizuar

 • pH 7- 8,5
 • Përmbajtja totale e mineraleve — 60-80** mg/L
 • Kalcium – 10-15 mg/l
 • Magnez – 4-6 mg/l

Treguesit përcaktohen në kushtet e mëposhtme: temperatura e ujit në hyrje është 20 °С, përbërja e ujit në dalje dhe parametrat e funksionimit të filtrit korrespondojnë me rekomandimet e prodhuesit, intensiteti i konsumit të ujit është i përshtatshëm për një familje prej tre pjestarësh. Kur temperatura e ujit në hyrje ulet në dimër, përmbajtja e mineraleve në ujin e trajtuar mund të jetë më e ulët, dhe kur temperatura rritet në verë, mund të jetë më e lartë.
Pas një ore ose më shumë kohë qëndrimi, përqendrimi i mineralit në gotën e parë të ujit mund të kalojë vlerën e përcaktuar.

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • pH = 6,5-8,5
 • TDS ≤ 1500 mg/L
 • Fortësia ≤ 10 meq/L (<500 mg/L CaCO₃)
 • Klori ≤ 0,5 mg/L
 • Hekur ≤ 0,3 mg/L
 • Mangan ≤ 0.1 mg/L
 • Kërkesa kimike për oksigjen ≤ 5 mg O2/L
 • Numri Total i mikrobeve (TMC) ≤ 50 CFU/100mL
 • Indeks koliform ≤ 3

OSMOSIS FILTER FOR HOME

Request form: P’URE Balance me pompë në mbajtëse metalike

Product*

MO675MBALPSECO

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1