Kapaciteti depërtues

12

m³/h

Kthimi

10-20

%

Maximum TDS

55-65

mg/L

Rrjedhje ndikuese

2..5

m³/h

Presioni operativ

1500

bar

Konsumi i energjisë

230

kW

CODE: MO675MACPSECO

REVERSE OSMOSIS FILTER FOR HOME

P’URE AquaCalcium me pompë në mbajtëse metalike

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE përfaqësojnë kombinimin e teknologjive inovative dhe proceseve natyrale që ofrojnë ujë të shijshëm me përmbajtje të qëndrueshme minerale.
Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE AquaCalcium heq 99,8% të papastërtive (ndotësve) nga uji dhe siguron ujë të pijshëm të shijshëm, të freskët dhe të lehtë të pasuruar me kalcium.

Pikat kyçe

 • Mineralizuesi AquaCalcium pasuron ujin e trajtuar me kalcium
 • Imiton kushtet natyrale të qarkullimit të ujit si të ishte përgjatë shkëmbinjëve malorë
 • Siguron përmbajtje të qëndrueshme të mineraleve në ujin e pastruar – 55-65 mg/L
 • Ujë i freskët i lehtë dhe me shije natyrale
 • Krijuar për sistemet e ujit me presjon të ulët
 • Mirëmbajtje e lehtë falë mekanizmit metalik që e lejon të qëndrojë pa lëvizur

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 485×413×195 mm, Pesha 11,95 kg
 • Paketimi Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 590×460×300 mm, Pesha 13,7 kg
 • Paleta Sasia, 28 copë Pesha, 383,60 kg

Komponentët e sistemit

 • Strehimi i filtrit me pompë në mbajtëse metalike
 • Set paketë parafiltrash Ecosoft për filtrin e osmozës së kundërt
 • Elementi i membranës Filmtec™ 75 GPD (280 LPD)
 • Post-filtër karboni Ecosoft për filtrin e osmozës së kundërt
 • Filtër mineralizimi AquaCalcium
 • Rubinet modern me valvul me rrotullim për ujin e pastër
 • Rezervuar i presionit plastik (vëllimi total 12 L/3,2 gal, vëllimi i përdorshëm deri në 7 L/1,8 gal) dhe valvul e rezervuarit
 • Përshtatës i ujit të punës, valvul e furnizimit, qafë e kullimit
 • Paketë tubash me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrit
 • Materialet për rregullimin e paisjes
 • Manual përdorimi

Cilësia e ujit të mineralizuar

 • pH 7- 7,5
 • Përmbajtja totale e mineraleve — 55-65** mg/L
 • Kalcium – 10-15 mg/l
 • Magnez  < 1 mg/l

Treguesit përcaktohen në kushtet e mëposhtme: temperatura e ujit në hyrje është 20 °С, përbërja e ujit në dalje dhe parametrat e funksionimit të filtrit korrespondojnë me rekomandimet e prodhuesit, intensiteti i konsumit të ujit është i përshtatshëm për një familje prej tre pjestarësh. Kur temperatura e ujit në hyrje ulet në dimër, përmbajtja e mineraleve në ujin e trajtuar mund të jetë më e ulët, dhe kur temperatura rritet në verë, mund të jetë më e lartë.
Pas një ore ose më shumë kohë qëndrimi, përqendrimi i mineralit në gotën e parë të ujit mund të kalojë vlerën e përcaktuar.

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • pH = 6,5-8,5
 • TDS ≤ 1500 mg/L
 • Fortësia ≤ 10 meq/L (<500 mg/L CaCO₃)
 • Klori ≤ 0,5 mg/L
 • Hekur ≤ 0,3 mg/L
 • Mangan ≤ 0.1 mg/L
 • Kërkesa kimike për oksigjen ≤ 5 mg O2/L
 • Numri total i mikrobeve (TMC) ≤ 50 CFU/100 mL
 • Indeks koliform ≤ 3

REVERSE OSMOSIS FILTER FOR HOME

Request form: P’URE AquaCalcium me pompë në mbajtëse metalike

Product*

MO675MACPSECO

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1