Është koha për kursim!

Abonohu në Ecosoft dhe merr sistemin për ujin e pijshëm me 6 faza trajtimi që filtron deri në 190 litra ujë në ditë, të pastër dhe të shëndetshëm, për të pirë, gatuar, larë fruta/perime.

Ecosoft të jep mundësinë që të provosh sistemin për 30 ditë, nëse nuk përmbush nevojat e tua mund ta kthesh dhe nuk detyrohesh asgjë. 

Tashmë, të gjithë klientët e Credins Bank përfitojnë 10% ulje për çdo abonim në Ecosoft!

Çfarë përfshihet në Abonim?

Sistemi i filtrimit me 6 faza trajtimi

Filtrat zëvendësues për të gjithë vitin

Transport dhe instalim Falas

30 Ditë Provë

Kujdes i klientit 24/7

Abonenti nuk ka asnjë kosto tjetër shtesë!

Të gjithë klientët e Credins Bank
përfitojnë 10% zbritje për çdo abonim në Ecosoft!

Nga 13,900 Lekë, ju e përfitoni për vetëm 12,510 Lekë në vit.

Përse uji i filtruar është më i miri?

i leverdisshëm

Filtri i ujit Ecosoft trajton deri në 190 litra ujë në ditë për të pirë, gatuar, larë fruta dhe perime.

i pastër

Filtri i ujit Ecosoft eleminon të gjitha papastërtitë fizike që ndodhen në ujin e rrjetit si rërën, klorin, etj.

i shëndetshëm

Filtri garanton përmbajtjen e nevojshme të mineraleve të domosdoshme për një shëndet të plotë!

i freskët

Filtrohet si në kushtet natyrore të depërtimit të ujit nëpër shkëmbinjtë malorë. Shije e freskët, e butë dhe natyrale e ujit

i sigurt​

Të gjitha produktet Ecosoft janë të certifikuara duke garantuar cilësi maksimale.

Nëse 190 Litra ujë do t'i barazonim me blerjet tona:

PËRSE Ecosoft?

0 +
Familje të Abonuara kursejnë me Ecosoft!
0 +
Hotele trajtojnë ujin me sistemet Ecosoft!
0 +
Industri prodhimi, i kanë besuar Ecosoft!
0 +
Bare dhe Restorante gatuajnë me Ecosoft!

ECOSOFT, ka 5 vite në tregun shqiptar dhe 31 vite  eksperiencë ndërkombëtare e shtrirë në më shumë se 60 shtete.

Uji është përbërja (lënda) më e rëndësishme në jetën tonë të përditshme. Ka impakt në shëndetin tonë, ekonominë tonë, në ambientin ku ne jetojmë bashkë me fëmijët e prindërit tanë. Ecosoft kujdeset çdo ditë që çdo familje të ketë mundësinë për të pasur ujë të pastër dhe të freskët për të pirë,  gatuar, larë fruta dhe perime, direkt në rubinetin e kuzhinës pa bidona lartë e poshtë; për të gjitha shtresat ekonomike pa dallim. Sepse ne besojmë tek fuqia e ujit dhe kujdesemi çdo ditë për ta ruajtur dhe përmirësuar ashtu siç vjen nga natyra.

Duke ofruar sistemet më profesionale, ndërkombëtarisht të certifikuara në të 6-ta kontinentet. Skuadra më e kualifikuar me më shumë eksperiencë në Shqipëri dhe të certifikuar për trajtimin e ujit: teknikë, inxhinierë, menaxherë, kujdesi i klientit. Të apasionuar në atë çfarë bëjnë, kujdesen çdo ditë për të ofruar zgjidhjet më novatore, të sigurta dhe të shëndetshme në trajtimin e ujit.

Ujë i pastër, i freskët , i kontrolluar dhe i shëndetshëm siç e ka bërë natyra. Të kursen çdo ditë paratë dhe mundin, duke mbrojtur edhe mjedisin nga mbetjet plastike. Zgjidhjet më optimale për të gjitha Familjet, bizneset e Hotelerisë, Restoranteve, Kafeneve. 

Sistemet më efikase, te cetifikuara për trajtimin e ujit në çdo industri prodhimi, nga ai fermaceutik tek prodhimet organike; të mbështetura të gjitha këto nga një skuadër e kualifikuar prej +40 anëtarësh.

Ecosoft, kujdeset për ty!

Ke pyetje?

Ekipi ynë miqësor është gjithmonë këtu për t’ju ardhur në ndihmë!

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1