MINERALIZUES ECOSOFT PER FILTRAT E SISTEMIT RO (PD2010ECOPKG)

1/5

reviews

Article: PD2010ECOPKG

1,760.00 L

Përshkrimi

MINERALIZUES ECOSOFT PER FILTRAT E SISTEMIT RO (PD2010ECOPKG)

Tiparet kryesore

Ujë i shijshëm dhe i shëndetshëm me minerale

Brenda fitrit është minerali natyror i kalcitit dhe qymyrit të kokosit

Instalim i thjeshte

Cilesi e garantuar

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

PËRPARËSITË KRYESORE

 • Ujë me minerale të nevojshme për organizmin
 • Ujë i shijshëm – përzierja në mineralizues përmban qymyr nga lëvozhgat e kokosit
 • Instalim i lehtë – pajisje me shtypje
 • Materiali i trupit është plastika primare e prodhuar në BE
 • Çdo mineralizues është testuar për ngushtësi
 • I përshtatshëm për filtra me osmozë të kundërt të prodhuesve të tjerë

GJËJA KRYESORE KA TË BËJË ME MINERALIZUESIN

 • Mineralizuesi Ecosoft korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit, pH dhe vetitë e tij organoleptike.
 • Zakonisht instalohet në fazën e gjashtë në filtrat e osmozës së kundërt.
 • Brenda është një përzierje e kalcitit dhe karbonit të aktivizuar me cilësi të lartë nga lëvozhga e kokosit.

REZULTATET E PËRDORIMIT

 • Me një zëvendësim të mineralizuesit, uji pas filtrit të osmozës së kundërt do të jetë jo vetëm i sigurt, por edhe i shijshëm
 • Do të merrni mineralet e nevojshme për trupin
 • Uji I pastruar do të largojë erën e pakëndshme dhe do të marrë një shije të ëmbël

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT

Regjistrohu

Regjistrohu ne Ecosoft Albania të jesh i pari që mëson për produktet dhe risite e reja!