Kapaciteti depërtues

48–56

m³/h

Kthimi

75

%

Maximum TDS

3000

mg/L

Rrjedhje ndikuese

65–80

m³/h

Presioni operativ

8..12

bar

Konsumi i energjisë

22

kW

CODE: MO48TP5

INDUSTRIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

MO48

Sistemi industrial i osmozës së kundërt Ecosoft MO48 është një zgjidhje ideale për sfidat industriale të ujit, të cilat përfshijnë studime pilot, inxhinieri dhe prodhim, vënie në punë dhe mirëmbajtje.
Sistemet e osmozës së kundërt Ecosoft përdoren në industrinë ushqimore dhe farmaceutike, për energjinë, industrinë kimike, prodhimin e gjysmëpërçuesve, në kaldajat me avull dhe aplikime të tjera industriale.

Pikat kyçe

 • Efikasitet i energjisë me pompën Grundfos
 • Performancë e besueshme me inxhenieri dhe komponentë cilësor
 • Vlerësim individual i projektit për kërkesën
 • Fabrikë e certifikuar ISO 9001
 • Markuar CE dhe e konfirmuar si e sigurt në përputhje me Direktivat e Qasjes së Re të KE-së

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 2400×7000×2500 mm, Pesha 1900 kg

Pajisjet

 • Pompë me presion të lartë Grundfos® CR 64-4 – 1 copë
 • Enë me membranë 8040-6 – 8 copë
 • Strehimi çelik inox me 7 filtra PP 2,5 × 40″ — 2 copë
 • Valvul të motorizuar flutur – 2 copë (fusin ujin brenda,dhe e nxjerrin atë jashtë)
 • Valvulat balancuese të riciklimit të koncentratit – 2 copë
 • Kabinet elektrik me kontrollues Ecosoft — 1 komplet
 • Tuba, instrumente, kornizë çeliku – 1 komplet

Opsionet

 • Membranat Filmtec™ XLE-440 / ECO PRO-440 ose Ecosoft ELP-8040
 • Pompë dozimi për antiskalant ose kimikate të tjera RO
 • Përshkon hyrjen për shpëlarje me membranë të përshkueshme
 • Linjë e përzierjes së ujit të papërpunuar

Lidhjet

 • Ujë rrjedhës (që rrjedh) –  DN100 (fllanxha)
 • Depërtim –  DN100 (fllanxha)
 • Koncentrat –  DN100 (fllanxha)
 • Hyrja CIP –  DN80 (fllanxha)
 • Kthimi CIP –  DN80 (fllanxha)

Informacionet teknike

 • Kapaciteti depërtues — 48 m³/h
 • Rikuperimi i depërtimit — 75%
 • TDS maksimale – 3000 mg/L
 • Kërkesa për rrjedhje ndikuese: – 65…80 m³/h (shërbim)
 • Presioni i funksionimit – 8…12 bar
 • Presioni maksimal – 14 bar
 • Kërkesat elektrike — 380…400 V, 50 Hz (3 ph)
 • Fuqia elektrike – 22 kW
 • Vlerësimi i parafiltrit – 5 μm ¹ varet nga TDS e ushqyesit të ujit, temperatura dhe rikuperimi i depërtimit ² për ujë me shkallëzim të ulët/ndotës

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • TDS – 3000 mg/L
 • Fortësia – 150 mg/L CaCO3
 • Hekur – 0,1 mg/l
 • Mangan – 0,05 mg/l
 • Sulfid hidrogjeni – asnjë
 • Silikat – 20 mg/l
 • Klor i mbetur – 0,1 mg/L
 • SDI – 5
 • Kërkesa kimike për oksigjen – 4 mg/L O2

Shkarko

INDUSTRIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

Request form: MO48

Product*

MO48TP5

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1