Kapaciteti depërtues

3-4

m³/h

Kthimi

75

%

Maximum TDS

3000

mg/L

Rrjedhje ndikuese

4-6

m³/h

Presioni operativ

8..12

bar

Konsumi i energjisë

4

kW

CODE: MO3TP5

INDUSTRIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

МО3

Sistemi industrial i osmozës së kundërt Ecosoft MO3 është një zgjidhje ideale për sfidat industriale të ujit, të cilat përfshijnë studime pilot, inxhinieri dhe prodhim, vënie në punë dhe mirëmbajtje.
Sistemet e osmozës së kundërt Ecosoft përdoren në industrinë ushqimore dhe farmaceutike, për energjinë, industrinë kimike, prodhimin e gjysmëpërçuesve, në kaldajat me avull dhe aplikime të tjera industriale.

Pikat kyçe

 • Energy efficiency with Grundfos pump
 • Reliable performance with quality components and engineering
 • Individual project evaluation per request
 • ISO 9001 certified factory
 • CE marked and confirmed to be safe in accordance with EC New Approach Directives

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 1950×1850×850 mm, Pesha 400 kg
 • Paketimi: Përmasat, Lartësi,Gjerësi, Thellësi: 2220×2100×1200 mm, Pesha 450kg

Pajisjet

 • Pompë me presion të lartë Grundfos® CR 10-12 – 1 copë
 • Enë me membranë 8040 – 3 copë
 • Parafiltër i sedimentit BB20 – 3 copë
 • Valvul të motorizuar – 2 copë (fusin ujin brenda,dhe e nxjerrin atë jashtë)
 • Valvulat balancuese – 2 copë (refuzon koncentratin, dhe e riciklon atë (koncentratin))
 • Kabinet elektrik me kontrollues Ecosoft — 1 komplet
 • Tuba, instrumente, kornizë çeliku – 1 komplet

Opsionet

 • Membranat Filmtec™ XLE-440 / ECO PRO-440 ose Ecosoft ELP-8040
 • Pompë dozimi për antiskalant ose kimikate të tjera RO
 • Përshkon hyrjen për shpëlarje me membranë të përshkueshme
 • Linjë e përzierjes së ujit të papërpunuar

Lidhjet

 • Ujë rrjedhës (që rrjedh) –  1½″
 • Depërtim –  1″
 • Koncentrat –  1½″
 • Hyrja CIP –  1½″
 • Kthimi CIP –  1½″
 • Përhapja CIP –  1½″
 • Porta e dozimit antiskalant —  ½″

Informacionet teknike

 • Kapaciteti depërtues — 3 m³/h
 • Rikuperimi i depërtimit — 75%
 • TDS maksimale – 3000 mg/L
 • Kërkesa për rrjedhje ndikuese: – 4…6 m³/h (shërbim) – 10 m³/h (shpëlarje)
 • Presioni i funksionimit – 8…12 bar
 • Presioni maksimal – 14 bar
 • Kërkesat elektrike — 380…400 V, 50 Hz (3 ph)
 • Fuqia elektrike – 4 kW
 • Vlerësimi i parafiltrit – 5 μm ¹ varet nga TDS e ushqyesit të ujit, temperatura dhe rikuperimi i depërtimit ² për ujë me shkallëzim të ulët/ndotës

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • TDS – 3000 mg/L
 • Fortësia – 150 mg/L CaCO3
 • Hekur – 0,1 mg/l
 • Mangan – 0,05 mg/l
 • Sulfid hidrogjeni – asnjë
 • Silikat – 20 mg/l
 • Klor i mbetur – 0,1 mg/L
 • SDI – 5
 • Kërkesa kimike për oksigjen – 4 mg/L O2

INDUSTRIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

Request form: МО3

Product*

MO3TP5

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1