Kapaciteti depërtues

16–20

m³/h

Kthimi

75

%

Maximum TDS

3000

mg/L

Rrjedhje ndikuese

20–25

m³/h

Presioni operativ

8..12

bar

Konsumi i energjisë

11

kW

CODE: MO16TP5

INDUSTRIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

MO16

Sistemi industrial i osmozës së kundërt Ecosoft MO16 është një zgjidhje ideale për sfidat industriale të ujit, të cilat përfshijnë studime pilot, inxhinieri dhe prodhim, vënie në punë dhe mirëmbajtje.
Sistemet e osmozës së kundërt Ecosoft përdoren në industrinë ushqimore dhe farmaceutike, për energjinë, industrinë kimike, prodhimin e gjysmëpërçuesve, në kaldajat me avull dhe aplikime të tjera industriale.

Pikat kyçe

 • Efikasitet i energjisë me pompën Grundfos
 • Performancë e besueshme me inxhenieri dhe komponentë cilësor
 • Vlerësim individual i projektit për kërkesën
 • Fabrikë e certifikuar ISO 9001
 • Markuar CE dhe e konfirmuar si e sigurt në përputhje me Direktivat e Qasjes së Re të KE-së

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 2150×5200×1400 mm, Pesha 900 kg
 • Paketimi: Përmasat, Lartësi,Gjerësi, Thellësi: 2500×7500×1080 mm, Pesha 1200kg

Pajisjet

 • Pompë me presion të lartë Grundfos® CR 32-6 – 1 copë
 • Enë me membranë 8040-4 – 4 copë
 • Strehimi çelik inox me 7 filtra PP 2,5 × 40″ — 1 copë
 • Valvul të motorizuar flutur – 2 copë (fusin ujin brenda,dhe e nxjerrin atë jashtë)
 • Valvulat balancuese – 2 copë (refuzon koncentratin, dhe e riciklon atë (koncentratin))
 • Kabinet elektrik me kontrollues Ecosoft — 1 komplet
 • Tuba, instrumente, kornizë çeliku – 1 komplet

Opsionet

 • Membranat Filmtec™ XLE-440 / ECO PRO-440 ose Ecosoft ELP-8040
 • Pompë dozimi për antiskalant ose kimikate të tjera RO
 • Përshkon hyrjen për shpëlarje me membranë të përshkueshme
 • Linjë e përzierjes së ujit të papërpunuar

Lidhjet

 • Ujë rrjedhës (që rrjedh) –  DN80 (fllanxha)
 • Depërtim –  DN65 (fllanxha)
 • Koncentrat –  DN80 (fllanxha)
 • Hyrja CIP –  DN65 (fllanxha)
 • Kthimi CIP –  DN65 (fllanxha)
 • Përhapja CIP –  DN40 (G 1½″)

Informacionet teknike

 • Kapaciteti depërtues — 16 m³/h
 • Rikuperimi i depërtimit — 75%
 • TDS maksimale – 3000 mg/L
 • Kërkesa për rrjedhje ndikuese: – 20…25 m³/h (shërbim)
 • Presioni i funksionimit – 8…12 bar
 • Presioni maksimal – 14 bar
 • Kërkesat elektrike — 380…400 V, 50 Hz (3 ph)
 • Fuqia elektrike – 11 kW
 • Vlerësimi i parafiltrit – 5 μm ¹ varet nga TDS e ushqyesit të ujit, temperatura dhe rikuperimi i depërtimit ² për ujë me shkallëzim të ulët/ndotës

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • TDS – 3000 mg/L
 • Fortësia – 150 mg/L CaCO3
 • Hekur – 0,1 mg/l
 • Mangan – 0,05 mg/l
 • Sulfid hidrogjeni – asnjë
 • Silikat – 20 mg/l
 • Klor i mbetur – 0,1 mg/L
 • SDI – 5
 • Kërkesa kimike për oksigjen – 4 mg/L O2

Shkarko

INDUSTRIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

Request form: MO16

Product*

MO16TP5

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1