Kapaciteti depërtues

500

m³/h

Kthimi

2..4

%

Maximum TDS

3000

mg/L

Rrjedhje ndikuese

650–800

m³/h

Presioni operativ

8..12

bar

Konsumi i energjisë

0.7

kW

CODE: MO12000TP6

COMMERCIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

IoT МО12000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer.
Funksioni i ri unik ECONNECT e kthen sistemin komercial të osmozës së kundërt për pastrimin e ujit në pajisje moderne inteligjente.

Pikat kyçe

 • Kontrolluesi Ecosoft OC6000 me funksionalitetin e lidhjes që siguron akses në linjë në makinën RO
 • E lehtë për t’u përdorur falë arkitekturës inteligjente
 • Ndërtimi i sistemit universal lejon opsionet e lidhjes së shpëlarjes së depërtimit dhe përzierjes së ujit të papërpunuar
 • Garancia e Grundfos në mbarë botën
 • Markuar CE dhe e konfirmuar si e sigurt në përputhje me Direktivat e Qasjes së Re të KE-së

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 1450×540×385 mm, Pesha 70 kg
 • Paketimi: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 1650×600×500 mm, Pesha 100 kg
 • Paleta: Sasia 4 copë, Pesha 400 kg

Pajisjet

 • Pompë Grundfos® CM 1-10
 • Enë me membranë 300 psi
 • Parafiltër sedimentesh BB10
 • Paneli elektrik me kontrollues Ecosoft
 • Valvulat solenoid Danfoss
 • Tuba, instrumente
 • Kornizë inox AISI 304
 • Arkë prej druri

Opsionet

 • Membrana Filmtec™ ХLE-4040 / LCLE-4040 ose Ecosoft ELP-4040
 • Pompë dozimi për antiskalant
 • Komplet i gjithanshëm për përzierjen e ujit të papërpunuar (30…240 L/h) ose shpëlarje depërtuese

Lidhjet

 • Ujë rrjedhës (që rrjedh)  – ½”
 • Depërtim – ½”
 • Koncentrat – ½”
 • Porta e dozimit antiskalant – ½″
 • Porta e hyrjes për shpëlarje – ½”

Informacionet teknike

 • Kapaciteti depërtues¹ — 500 L/h
 • Rikuperimi i depërtimit² — 75%
 • TDS maksimale – 3000 mg/L
 • Kërkesa për rrjedhje ndikuese: – 650…800 L/h (shërbim) – 1500…2000 L/h (shpëlarje)
 • Presioni i funksionimit – 8…12 bar
 • Presioni maksimal – 14 bar
 • Kërkesat elektrike — 230 V, 50 Hz (1 ph)
 • Fuqia elektrike – 0,7 kW
 • Vlerësimi i parafiltrit – 5 μm  varet nga TDS e ushqyesit të ujit, temperatura dhe rikuperimi i depërtimit  për ujë me shkallëzim të ulët/ndotës

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • Temperatura e ujit në hyrje — +5…+40 °С
 • Klori i mbetur, maksimumi – 0,1 mg/L
 • Fortësia – deri në 3 meq/L (150 mg/L CaCO3)
 • Hekuri – deri në 0,1 mg/l
 • Mangani – deri në 0,05 mg/L
 • Silikat – deri në 20 mg/L
 • Kërkesa kimike për oksigjen, max — 4,0 mg О2/L
 • Sulfidi i hidrogjenit – asnjë
 • Kufizimet mund të tejkalohen nëse përdorni antiskalant, pastrues oksigjeni ose paratrajtim tjetër kimik RO.

Kontrolluesi ОС 6000 ofron mundësitë më të mira për mirëmbajtje profesionale:

 • Mat shpejtësinë e rrjedhës dhe vëllimin e ujit të pastruar;
 • Kontrollon cilësinë e ujit për ushqim dhe ujit të trajtuar;
 • Mënyrë e shkarkimit të ujit të pastruar;
 • Përditësimi në distancë i sistemit elektronik;

COMMERCIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

Request form: IoT МО12000 4″

Product*

MO12000TP6

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1