Kapaciteti depërtues

2–2,5

m³/h

Kthimi

75

%

Maximum TDS

3000

mg/L

Rrjedhje ndikuese

2,7–4

m³/h

Presioni operativ

8..12

bar

Konsumi i energjisë

3

kW

CODE: MO2TI5

Industrial reverse osmosis system

INOX МО2

Sistemi industrial i osmozës së kundërt Ecosoft INOX МО2 është një zgjidhje ideale për sfidat industriale të ujit, të cilat përfshijnë studime pilot, inxhinieri dhe prodhim, vënie në punë dhe mirëmbajtje.
Sistemet e osmozës së kundërt Ecosoft përdoren në industrinë ushqimore dhe farmaceutike, për energjinë, industrinë kimike, prodhimin e gjysmëpërçuesve, në kaldajat me avull dhe aplikime të tjera industriale.

Pikat kyçe

 • Efikasitet i energjisë me pompën Grundfos
 • Performancë e besueshme me inxhenieri dhe komponentë cilësor
 • Vlerësim individual i projektit për kërkesën
 • Fabrikë e certifikuar ISO 9001
 • Markuar CE dhe e konfirmuar si e sigurt në përputhje me Direktivat e Qasjes së Re të KE-së

Specifikimet

Pajisjet

 • Pompë me presion të lartë Grundfos® CR 5-20 – 1 copë
 • Enë me membranë 8040 – 2 copë
 • Parafiltër i sedimentit BB20 – 2 copë
 • Valvula të motorizuara – 2 copë (fusin ujin brenda,dhe e nxjerrin atë jashtë)
 • Valvula balancuese – 2 copë (refuzon koncentratin, dhe e riciklon atë (koncentratin))
 • Panel elektrik me kontrollues Ecosoft OC5000 — 1 komplet
 • Set instrumentesh – 1 komplet
 • Linjë me presion të lartë AISI 316 inox — 1 komplet
 • Kornizë inox AISI 304 — 1 komplet
 • Rrotëza të montuara në kornizë – 1 komplet

Opsionet

 • Membranat Filmtec™ XLE-440 / ECO PRO-440 ose Ecosoft ELP-8040
 • Pompë dozimi për antiskalant ose kimikate të tjera RO
 • Përshkon hyrjen për shpëlarje me membranë të përshkueshme
 • Linjë e përzierjes së ujit të papërpunuar

Lidhjet

 • Ujë rrjedhës (që rrjedh) – G 1½″
 • Depërtim – G 1″
 • Koncentrat – G 1½″
 • Hyrja CIP – G 1½″
 • Kthimi CIP – G 1½″
 • Përhapja CIP – G ½″
 • Porta e dozimit antiskalant — G ½″

Informacionet teknike

 • Kapaciteti depërtues — 2 m³/h
 • Rikuperimi i depërtimit — 75%
 • TDS maksimale – 3000 mg/L
 • Kërkesa për rrjedhje ndikuese: – 2,7…4 m³/h (shërbim) – 10 m³/h (shpëlarje)
 • Presioni i funksionimit – 8…12 bar
 • Presioni maksimal – 14 bar
 • Kërkesat elektrike — 380…400 V, 50 Hz (3 ph)
 • Fuqia elektrike – 3 kW
 • Vlerësimi i parafiltrit – 5 μm ¹ varet nga TDS e ushqyesit të uji, temperatura dhe rikuperimi i depërtimit ² për ujë me shkallëzim të ulët/ndotës

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • TDS – 3000 mg/L
 • Fortësia – 150 mg/L CaCO3
 • Hekur – 0,1 mg/l
 • Mangan – 0,05 mg/l
 • Sulfid hidrogjeni – asnjë
 • Silikat – 20 mg/l
 • Klor i mbetur – 0,1 mg/L
 • SDI – 5
 • Kërkesa kimike për oksigjen – 4 mg/L O2

Industrial reverse osmosis system

Request form: INOX МО2

Product*

MO2TI5

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1