Ecosoft
Parafiltra

Ecosoft është një lider në prodhimin dhe shitjen e filtrave në Ukrainë. Kompania u themelua në vitin 1991. Sot, Ecosoft po vendoset në mënyrë aktive në tregun ndërkombëtar dhe furnizon filtra në më shumë se 60 vende.
ecomix_icon

IN-LINE WATER FILTERS

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1