Kapaciteti depërtues

1.8

m³/h

Kthimi

1

%

Maximum TDS

+3..+43

mg/L

Rrjedhje ndikuese

4.5×20

m³/h

Presioni operativ

3.5-6

bar

Konsumi i energjisë

8

kW

CODE: FPV24520ECOSTD

IN-LINE WATER FILTERS

Ecosoft Aquapoint Standard për të gjithë shtëpinë me mbajtëse metalike

Filtrat për të gjitha shtëpitë Ecosoft AquaPoint me gjashtë komplete filtrash zëvendësues të paracaktuar për problemet kryesore specifike të ujit. Janë zgjedhja ideale për apartamentet, shtëpitë private dhe restorantet.
Dy mundësitë e lidhjes lejojnë përdorimin e tij si një filtër më vete ose si pjesë e një sistemi me zbutës uji ose dhe si filtër për reduktimin e ngurtësisë dhe hekurit.

Pikat kyçe

 • Dizajn kompakt.
 • 6 zgjidhje të parainstaluara (të projektuara paraprakisht) për problemet e ndryshme të ujit.
 • Mund të plotësohet lehtësisht me filtra të fortësisë së ujit dhe reduktimit të hekurit.
 • Lidhje e lehtë nga çdo anë e filtrit.
 • Mund të vendoset në tokë ose të varet në mur.

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 753×412×216 mm, Pesha 21,5 kg
 • Paketimi Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 760×415×225 mm, Pesha 23 kg
 • Paleta Sasia, 20 copë Pesha, 475 kg

Komponentët

 • Framework-u i filtrit – 1 copë
 • Big Blue 20 filtra – 2 copë
 • Pjesët lidhëse të montuar – 1 set
 • Manual përdorimi

Gjashtë zgjidhje opsionale

 • Dy filtra polipropileni me fryrje të shkrirë Ecosoft 4,5”x20” 20 dhe 5 mikron për ujë të turbullt me përmbajtje të lartë sedimentesh.
 • Filtër polipropileni i shkrirë Ecosoft 4,5”x20” 20 mikron dhe filtër i grimcuar me karbon aktiv 4,5”х20” për ujë rubineti me përmbajtje të lartë klori.
 • Filtri i karbonit aktiv me grimcim Ecosoft 4,5”х20” dhe filtër me bllok karboni aktiv 4,5”х20” për ujë me ngjyrë dhe klor.
 • Filtër polipropileni i shkrirë Ecosoft 4,5”x20” 20 mikron dhe filtër reduktues i sulfurit të hidrogjenit 4,5”х20” për ujë me aromë sulfur hidrogjeni.
 • Filtër polipropileni i shkrirë Ecosoft 4,5”x20” 20 mikron dhe filtër reduktues hekuri 4,5”х20” për ujë me përmbajtje të lartë hekuri.
 • Filtër i reduktimit të hekurit Ecosoft Ecosoft 4,5”х20” dhe filtri grimcuar me karbon aktiv 4,5”х20” për ujë me përmbajtje të lartë hekuri dhe sulfidi hidrogjeni.

Informacionet teknike

 • Kapaciteti rrjedhës (i rrjedhjes) — 1,8 m³/h
 • Temperatura e ujit – +3…+43 °C
 • Presioni i rekomanduar – 3,5…6 bar
 • Presioni maksimal – 8 bar
 • Lidhjet – 1″
 • Madhësia e filtrit (Diametri × Lartësia) – 4,5 × 20″

Kapaciteti i rrjedhjes është për filtrat e polipropilenit. Kapaciteti i rrjedhës mund të jetë i ndryshëm me llojet e tjera të filtrave.

IN-LINE WATER FILTERS

Request form: Ecosoft Aquapoint Standard për të gjithë shtëpinë me mbajtëse metalike

Product*

FPV24520ECOSTD

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1