Ecosoft
Commercial

Ecosoft është një lider në prodhimin dhe shitjen e filtrave në Ukrainë. Kompania u themelua në vitin 1991. Sot, Ecosoft po vendoset në mënyrë aktive në tregun ndërkombëtar dhe furnizon filtra në më shumë se 60 vende.
commercial_icon

COMMERCIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1