ELP 4040

Elementet e membranës ELP-4040 janë të destinuara për pastrimin e ujit të njelmët në sistemet me presion të ulët. Sipërfaqja e madhe aktive së bashku me nivelet e larta të refuzimit lejon përdorimin e këtyre membranave në kushte të ndryshueshme presioni dhe rrjedhjeje pa përkeqësim të cilësisë së depërtimit.

МО12000 4″

Ecosoft МО12000BWTSS është një sistem i ri kompakt me osmozë të kundërt, i krijuar posaçërisht për ujin e njelmët. Fusha e aplikimeve të sistemit përfshin ujin e procesit, ujin e shpëlarjes, kaldajat me avull, qarqet e ngrohjes dhe ftohjes, bujqësinë, shkripëzimin, ushqimin dhe pijet, trajtimin e ujit për përdorim. Kontrolluesi Ecosoft OC6000 me funksionalitetin e […]

МО6500 4″

Ecosoft МО6500BWTSS është një sistem i ri kompakt me osmozë të kundërt, i krijuar posaçërisht për ujin e njelmët. Fusha e aplikimeve të sistemit përfshin ujin e procesit, ujin e shpëlarjes, kaldajat me avull, qarqet e ngrohjes dhe ftohjes, bujqësinë, shkripëzimin, ushqimin dhe pijet, trajtimin e ujit për përdorim. Kontrolluesi Ecosoft OC6000 me funksionalitetin e […]

МО30000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer. Sistemi i ri i osmozës së kundërt Ecosoft […]

МО20000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer. Sistemi i ri i osmozës së kundërt Ecosoft […]

МО10000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer. Sistemi i ri i osmozës së kundërt Ecosoft […]

МО5000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer. Sistemi i ri i osmozës së kundërt Ecosoft […]

МО36000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer.

МО24000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer.

МО12000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer.