RObust Mini

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft RObust ofrojnë një sasi të mjaftueshme uji të pastër dhe të sigurt për nevojat e HoReCa: për përgatitjen e ushqimeve dhe pijeve, si dhe ujë të pijshëm të shëndetshëm dhe të shijshëm për mysafirët dhe stafin tuaj.

RObust 3000

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft RObust ofrojnë një sasi të mjaftueshme uji të pastër dhe të sigurt për nevojat e HoReCa: për përgatitjen e ushqimeve dhe pijeve, si dhe ujë të pijshëm të shëndetshëm dhe të shijshëm për mysafirët dhe stafin tuaj.

RObust 1500

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft RObust ofrojnë një sasi të mjaftueshme uji të pastër dhe të sigurt për nevojat e HoReCa: për përgatitjen e ushqimeve dhe pijeve, si dhe ujë të pijshëm të shëndetshëm dhe të shijshëm për mysafirët dhe stafin tuaj.

RObust PRO

Ecosoft RObust PRO është një mundësi unike për profesionistët dhe njohësit e vërtetë të kafesë. Filtri është projektuar për të përmbushur standardet botërore të kafesë dhe ju ofron një ujë që arrin të zbulojë shijen unike të kafesë, në mënyrë perfekte.