Standard me me mineralizim dhe mbajtëse metalike

Ujë i pijshëm me çmim të përballueshëm, i sigurt me filtra të osmozës së kundërt Ecosoft Standard. Mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të shijuar ujin e pastër dhe të pijshëm në shtëpi. Ne zgjodhëm komponentë të tillë të sistemit që e bënë atë me çmim të përballueshëm për ju, por cilësia e ujit […]

Standard me mineralizim

Ujë i pijshëm me çmim të përballueshëm, i sigurt me filtra të osmozës së kundërt Ecosoft Standard. Mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të shijuar ujin e pastër dhe të pijshëm në shtëpi. Ne zgjodhëm komponentë të tillë të sistemit që e bënë atë me çmim të përballueshëm për ju, por cilësia e ujit […]

Standard me pompë

Ujë i pijshëm me çmim të përballueshëm, i sigurt me filtra të osmozës së kundërt Ecosoft Standard. Mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të shijuar ujin e pastër dhe të pijshëm në shtëpi. Ne zgjodhëm komponentë të tillë të sistemit që e bënë atë me çmim të përballueshëm për ju, por cilësia e ujit […]

Standard

Ujë i pijshëm me çmim të përballueshëm, i sigurt me filtra të osmozës së kundërt Ecosoft Standard. Mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të shijuar ujin e pastër dhe të pijshëm në shtëpi. Ne përzgjodhëm komponentë të tillë të sistemit që e bënë atë me çmim të përballueshëm për ju, por cilësia e ujit […]

P’URE Alkafuse me pompë në mbajtëse metalike

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE përfaqësojnë kombinimin e teknologjive inovative dhe proceseve natyrale që ofrojnë ujë të shijshëm me përmbajtje të qëndrueshme minerale. Filtri Ecosoft P’URE Alkafuse ofron ujë të filtruar shumë alkalik (pH > 8,5).

P’URE Alkafuse

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE përfaqësojnë kombinimin e teknologjive inovative dhe  proceseve natyrale që ofrojnë ujë të shijshëm me përmbajtje të qëndrueshme minerale. Filtri Ecosoft P’URE Alkafuse ofron ujë të filtruar shumë alkalik (pH > 8,5).

P’URE AquaCalcium me pompë në mbajtëse metalike

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE përfaqësojnë kombinimin e teknologjive inovative dhe proceseve natyrale që ofrojnë ujë të shijshëm me përmbajtje të qëndrueshme minerale. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE AquaCalcium heq 99,8% të papastërtive (ndotësve) nga uji dhe siguron ujë të pijshëm të shijshëm, të freskët dhe të lehtë të pasuruar me […]

P’URE AquaCalcium

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE përfaqësojnë kombinimin e teknologjive inovative dhe proceseve natyrale që ofrojnë ujë të shijshëm me përmbajtje të qëndrueshme minerale. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE AquaCalcium heq 99,8% të papastërtive (ndotësve) nga uji dhe siguron ujë të pijshëm të shijshëm, të freskët dhe të lehtë të pasuruar me […]

P’URE Balance me pompë në mbajtëse metalike

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE përfaqësojnë kombinimin e teknologjive inovative dhe proceseve natyrore që ofrojnë ujë të shëndetshëm dhe të shijshëm me përmbajtje të qëndrueshme mineralesh. Sistemi i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE Balance është një mënyrë ekonomike dhe ekologjike për të shijuar ujë të pastër dhe të shijshëm të pasuruar me minerale […]

P’URE Balance

Filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE përfaqësojnë kombinimin e teknologjive inovative dhe proceseve natyrore që ofrojnë ujë të shëndetshëm dhe të shijshëm me përmbajtje të qëndrueshme mineralesh. Sistemi i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE Balance është një mënyrë ekonomike dhe ekologjike për të shijuar ujë të pastër dhe të shijshëm të pasuruar me minerale […]