AQUABOX 2.0

AQUABOX 2.0 është krijuar nga materialet cilësore të çelikut inox të krehur dhe është i pajisur me teknologji të fuqishme ftohjeje dhe kontrollues IOT. Kjo makinetë është e mundur të japë ujë të ftohtë, të gazuar dhe ujë ambienti. Mund të pajiset me lexues POS*, RFID dhe QR*. Makineta përfshin teknologjinë e mineralizuar të magnezit […]

AQUABOX 1.0

Makineta shitëse AQUABOX 1.0 është një sistem i pavarur për pastrimin dhe shpërndarjen e ujit. Makineta mbush nga 0,5 deri në 19 litra shishe me ujë ambienti. Moduli i filtrimit të ujit me membranë të osmozës së kundërt brenda siguron heqjen e deri në 99,8% të të gjitha papastërtive, rregullimin e pH të ujit, remineralizimin, […]