Problemet që shkakton uji i patrajtuar në flokë dhe lëkurë!

Ju ndoshta keni vënë re se disa produkte ndikojnë në lëkurën dhe flokët tuaj, por a e dini se uji që përdorni mund të jetë gjithashtu një faktor? Nëse lëkura juaj është e thatë, keni kruarje, ose lëkurë të ashpër, dhe flokët tuaj janë me maja dhe si kashtë, ju mund të jeni duke vuajtur […]

Uji i fortë – 8 shenjat kryesore që keni probleme në shtëpinë tuaj!

Problemet e ujit të rëndë (me permbajte minerale mbi normen) mund të jenë një problem i vërtetë, veçanërisht për pronarët e shtëpive të reja të cilët mund të jenë të panjohur me problemet që shkakton. Zgjidhja e këtyre problemeve mund të përmirësojë shumë cilësinë e jetës së familjes suaj dhe t’i kthejë gjërat përsëri në […]

Uji dhe shëndeti! Ndikimi i ujit tek ne!

Shendeti ynë është i varur drejtpërdrejt nga uji që ne pijmë, lahemi dhe kryejmë çdo funksion jetësor. Por ti marrim me rradhe… cilat janë risqet që hasim, pasojat dhe zgjidhjet për secilën situate? Klori është një nga elementet që në Shqipëri përdoret masivisht për dezinfektimin e ujit. Por, e pare në nivel më makro, a […]

AQUABOX 2.0

AQUABOX 2.0 është krijuar nga materialet cilësore të çelikut inox të krehur dhe është i pajisur me teknologji të fuqishme ftohjeje dhe kontrollues IOT. Kjo makinetë është e mundur të japë ujë të ftohtë, të gazuar dhe ujë ambienti. Mund të pajiset me lexues POS*, RFID dhe QR*. Makineta përfshin teknologjinë e mineralizuar të magnezit […]

AQUABOX 1.0

Makineta shitëse AQUABOX 1.0 është një sistem i pavarur për pastrimin dhe shpërndarjen e ujit. Makineta mbush nga 0,5 deri në 19 litra shishe me ujë ambienti. Moduli i filtrimit të ujit me membranë të osmozës së kundërt brenda siguron heqjen e deri në 99,8% të të gjitha papastërtive, rregullimin e pH të ujit, remineralizimin, […]

Ecosoft Aquapoint Standard për të gjithë shtëpinë me mbajtëse metalike

Filtrat për të gjitha shtëpitë Ecosoft AquaPoint me gjashtë komplete filtrash zëvendësues të paracaktuar për problemet kryesore specifike të ujit. Janë zgjedhja ideale për apartamentet, shtëpitë private dhe restorantet. Dy mundësitë e lidhjes lejojnë përdorimin e tij si një filtër më vete ose si pjesë e një sistemi me zbutës uji ose dhe si filtër […]

Ecosoft Aquapoint Standard për të gjithë shtëpinë

Filtrat për të gjitha shtëpitë Ecosoft AquaPoint me gjashtë komplete filtrash zëvendësues të paracaktuar për problemet kryesore specifike të ujit. Janë zgjedhja ideale për apartamentet, shtëpitë private dhe restorantet. Dy mundësitë e lidhjes lejojnë përdorimin e tij si një filtër më vete ose si pjesë e një sistemi me zbutës uji ose dhe si filtër […]

Ecosoft Aquapoint filtri për të gjithë shtëpinë

Filtrat për të gjitha shtëpitë Ecosoft AquaPoint me gjashtë komplete filtrash zëvendësues të paracaktuar për problemet kryesore specifike të ujit. Janë zgjedhja ideale për apartamentet, shtëpitë private dhe restorantet. Dy mundësitë e lidhjes lejojnë përdorimin e tij si një filtër më vete ose si pjesë e një sistemi me zbutës uji ose dhe si filtër […]

Ecomix® C

Ecomix® C është një substancë komplekse filtri (media) me shumë komponentë për ujin me probleme. Trajton variacionet sezonale në përbërjen e ujit. Ujë i lehtë, i butë dhe i pastër me nuancë në të kaltërt falë substancave filtruese Ecomix® C.

Ecomix® P

Ecomix® P është një substancë komplekse filtri (media) me shumë komponentë për ujin me probleme. Kërkon cilësi të qëndrueshme të ujit.