Rëndësia e pajisjes së komplekseve rezidenciale me trajtuesa dhe filtra uji. Bashkëbisedim me Erald Resnja, menaxherin e projekteve dhe distribucionit për Ecosoft.

lustrimi me shembull konkret në pajisjen me trajtues në një nga komplekset më të mirënjohura rezidenciale “Joy Residences”. Erald, mund të na thoni, sipas jush, ku qëndron rëndësia e pajisjes se komplekseve rezidenciale me trajtues dhe filtra të ujit të pijshëm? Patjetër që po! Mund të them që gjithmonë e më shumë po përhapet ajo […]

Bashkëbisedim me menaxherin e sektorit Ho-Re-Ca, Ergys Kaca për sfidat dhe zgjidhjet e këtyre sfidave nëpërmjet instalimit të sistemeve të filtrimit të ujit!

Flasim me ekspertët e ujit për një nga sektorët më të rëndësishëm Ho-Re-CA, sepse duke qënë gjithë kohën në kontakt të drejtpërdrejtë me menaxherët e hoteleve, restoranteve apo Bar Kafeve, kuptojmë se si perceptohet rëndësia e filtrimit të ujit në të tilla struktura. Bashkëbisedim me menaxherin e sektorit Ho-Re-Ca, Ergys Kaca për sfidat dhe zgjidhjet […]

Bashkëbisedim me nutricionisten dhe dietologen e mirënjohur Anila Kalleshi!

Si profesionistët e ujit, jemi përherë në hulumtim të vazhdueshëm të vlerave që përfitojmë nga lëngu i jetës në organizmin tonë. Dhe kush më mirë se një specialist në fushën e ushqyerjes do të mund të na jepte një këndveshtrim të tillë?! Sipas këndvështrimit tuaj në tagrin e nutricionistes dhe dietologes, sa i rëndësishëm është uji […]

Abonimi Ecosoft, nevoja që çdo familje e ka por nuk e di!

Në të gjithë botën nevoja për ujë të sigurt direkt nga rubineti nuk është më një nevojë por thjesht një fakt i nënkuptuar që duhet të jetë në çdo shtëpi. Filtrimi i ujit është domosdoshmëri! – ky slogan është aksiomë që lidhet ngushtë me burimin e jetës që është uji. Ajo që shpesh na bën […]

Burimet e ujit, nga vjen, si trajtohet dhe siguria e filtrit të ujit!

Uji i pijshëm është jetë për këdo! Burimet e ujit të pijshëm përbëjnë një përqindje shumë të madhe për një vend si i joni. Por a e dimë vallë se sa ujë të pijshëm konsumojmë në nivel vendi? Është shumë interesante të dijmë se sasia mesatare e ujit të pijshëm për frymë në Shqipëri është 8,700 […]

Bashkëbisedim rreth përdorimit të filtrave dhe trajtuesve të ujit në fushën e industrisë, me Inxhinierin kimik Erion Bardhi.

Filtrimi i ujit është i rëndësishëm në fusha të ndryshme, por sado informacione të përgjithshme të kemi rreth filtrimit, diferenca bëhet e mundur vetëm falë këndvështrimit të specialistëve. Pikërisht për këtë fakt kemi ftuar në këtë blog inxhinierin kimik Erion Bardhi për të ndarë me ne eksperiencën e tij profesionale disavjeçare në fushën e filtrimit […]

Përfito me Ecosoft!

Që uji është jetë, kjo nuk përbën diskutim! Është më pas detyra jonë që të kujdesemi se çfarë uji zgjedhim të konsumojmë… A ke bërë ndonjëherë një bilanc të detajuar se çfarë uji po pi çdo ditë, me çfarë kostoje, dhe çfarë benefitesh ka ky ujë? Aktualisht në treg, zgjedhja që shumica prej nesh bëjnë, […]

Uji është jetë, apo jeta është ujë?!

Ngjan më shumë si një dilemë shekspiriane, por në thelb është dilema që na shoqëron në përditshmërinë tonë… Jemi të ngjizur me ujin, që në gjenezë, që kur lundrojmë në lengun amniotik në barkun e nënës, dhe si rrjedhojë, dashuria jonë për ujin na shoqëron gjithë jetës. Uji është jeta, sepse prej tij kemi marrë […]

Uji është fillimi i gjithçkaje, projekti Ecosoft & Coca-Cola

Në hapësirë apo në tokë,uji është fillimi i gjithçkaje! E nëse do të flisnim me gjuhën e NASA-s , vazhdimi i gjithçkaje është “Reverse Osmosis”. I përdorur fillimisht për të pastruar ujin në anije kozmike, në ditët e sotme sistemi “Reverse Osmosis” është përbërësi kryesor në prodhimin e pijeve. E kush më mirë sesa gjigandi […]