Kapaciteti depërtues

RO/UF

m³/h

Kthimi

250/60

%

Maximum TDS

2

mg/L

Rrjedhje ndikuese

0.75

m³/h

Presioni operativ

2-6

bar

Konsumi i energjisë

+10..+20

kW

CODE: KA250CASUF/KA60CASRO

AQUABOX

AQUABOX 2.0

AQUABOX 2.0 është krijuar nga materialet cilësore të çelikut inox të krehur dhe është i pajisur me teknologji të fuqishme ftohjeje dhe kontrollues IOT. Kjo makinetë është e mundur të japë ujë të ftohtë, të gazuar dhe ujë ambienti. Mund të pajiset me lexues POS*, RFID dhe QR*. Makineta përfshin teknologjinë e mineralizuar të magnezit dhe dizinfektimin UV.

Pikat kyçe

 • Ujë i freskët dhe me cilësi të lartë falë pastrimit të avancuar të integruar të ujit
 • Uji është në çdo kohë i disponueshë për tu blerë me një çmim të arsyeshëm
 • Funksionim në distancë falë kontrolluesit IoT
 • Cilësi e garantuar dhe e certifikuar nga CE dhe ISO

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 1993×551×826 mm, Pesha 200 kg
 • Paketimi Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 2200×990×700 mm, Pesha 250 kg

Sistemi i menaxhimit të pajisjeve të shitjes

 • VDMS – nënkupton kontroll të plotë në internet të veçorisë së sistemit tuaj. Ju ndihmon të gjurmoni:

Teknologjia e pastrimit (purifikimit)

 • Reduktim i sendimenteve
 • Reduktimi i klorit dhe lëndëve organike
 • Zbutjen e ujit, heqjen deri në 99,8% të të gjitha papastërtive me membranën e osmozës së kundërt ose Heqjen e ndotësve mikrobiologjikë me membranë ultrafiltrimi
 • Rregullimi i pH të ujit dhe rimineralizimin
 • Përmirësimi i shijes dhe aromës
 • Dezinfektim UV

Informacione teknike

 • Kapaciteti i ujit të ambientit:
  • me membranë RO — 60 L/h
  • me membranë UF – 250 L/h
 • Kapaciteti i ujit të ftohtë/të gazuar — 40 L/h
 • Shpejtësia e nxjerrjes/ derdhjes së ujit – 2 L/min
 • Gama e vëllimeve – 0,2 – 0,75 L
 • Presioni i ujit në hyrje³ — 2..6 bar
 • Temperatura e ushqyesit të ujit – 10..20 °C
 • Lidhjet – ½”
 • T=20 °C
 • Kapaciteti i ftohësit në Δt*= 16 °C. Δt* – ndryshimi midis temperaturës së rekomanduar të ujit të hyrjes dhe daljes.

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • Fortësia — ≤ 20**/10*** meq/L
 • TDS – ≤ 2000**/1000*** mg/L
 • Klori i mbetur – ≤ 0,1 mg/L
 • Hekur – ≤ 0,1 mg/L
 • Mangan – ≤ 0,05 mg/L
 • Temperatura e ujit të punës – 10..20 °C

Pjesa tjetër e parametrave duhet të përputhet me rregullat vendase për ujin e pijshëm, kërkesat janë të rëndësishme për makinetat e pajisura me një membranë RO gjithashtu kërkesat janë të rëndësishme për makinetat e pajisura me një membranë UF

AQUABOX

Request form: AQUABOX 2.0

Product*

KA250CASUF/KA60CASRO

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1