Kapaciteti depërtues

RO/UF

m³/h

Kthimi

250

%

Maximum TDS

4-5

mg/L

Rrjedhje ndikuese

1-19

m³/h

Presioni operativ

2-6

bar

Konsumi i energjisë

+10..+20

kW

CODE: KA250UF/KA250RO

AQUABOX

AQUABOX 1.0

Makineta shitëse AQUABOX 1.0 është një sistem i pavarur për pastrimin dhe shpërndarjen e ujit. Makineta mbush nga 0,5 deri në 19 litra shishe me ujë ambienti.
Moduli i filtrimit të ujit me membranë të osmozës së kundërt brenda siguron heqjen e deri në 99,8% të të gjitha papastërtive, rregullimin e pH të ujit, remineralizimin, përmirësimin e shijes dhe aromës dhe dezinfektimin UV.
Ky model ofron këto mënyra të paguarit si më poshtë:
Me monedha, me kartëmonedha, Karta RFID, Metodë Paypass me kartë krediti dhe me skanimin e kodit të QR-së
Njësia e telemetrisë është komponenti kryesor. Është i pajisur me kontrollues shumëfunksional me modul GSM/GPSR. Ai siguron kontrollin e funksionimit të sistemit të osmozës së kundërt, bllokimin e funksionimit në situata emergjente, shfaqjen e mesazheve paralajmëruese dhe emergjente, dërgimin e njoftimeve të situatave emergjente me SMS.

Pikat kyçe

 • Pavarësia – makina grumbullon të ardhura 24/7
 • Rentabilitet i lartë – kostoja e 1 litër ujë është 3 herë më e ulët se alternativat e tjera
 • Kthim investimi i shpejt – periudha mesatare e kthimit të investimit është 8-12 muaj
 • Kontroll me telekomandë – Moduli GSM/GPRS ofron monitorim nëpërmjet internetit
 • Mbrojtje ndaj thyerjes vjedhjes –  e bërë nga material i qëndrueshëm dhe panel kontrolli rezistent ndaj goditjeve
 • Kompakte – qira minimale e kërkuar, pasi së hapsirë të vogël dhe vetëm 1 m²  është e mjaftueshme për makinerinë
 • CE e certifikuar

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 2000×850×786 mm, Pesha 150 kg
 • Paketimi Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 2080×898×990 mm, Pesha 200 kg

Teknologjia e pastrimit (purifikimit)

 • Reduktim i sendimenteve
 • Reduktimi i klorit dhe lëndëve organike
 • Zbutjen e ujit, heqjen deri në 99,8% të të gjitha papastërtive me membranën e osmozës së kundërt ose  Heqjen e ndotësve mikrobiologjikë me membranë ultrafiltrimi
 • Rregullimi i pH të ujit dhe rimineralizimin
 • Përmirësimi i shijes dhe aromës
 • Dezinfektim UV

Sistemi i menaxhimit të pajisjeve të shitjes

 • VDMS – nënkupton kontroll të plotë në internet të veçorisë së sistemit tuaj. Ju ndihmon të gjurmoni:

Komponentët

 • Makinetë metalike
 • Sistem i montuar i pastrimit të ujit
 • Kontrollues me modul të integruar GSM/GPRS
 • Xhep për mbushjen e ujit
 • Njësi dozimi antiskalant
 • Shkarkimi në kanalizime nën presion

Opsionet

 • Vend për pagesë me skanimin e kartës së krediti pa mbikqyrje PAX IM10
 • Pranim monedhash
 • Pranim kartëmonedhash
 • Njësi rimineralizimi
 • Monitor shumëfunksionalësh
 • Termostabilizim dhe ngrohja e paisjes
 • Brandim individual
 • Pranimi i vlerave zyrtare €; $; ₸; ₽; BGN; BYN

Informacione teknike

 • Kapaciteti nominal për ujë të pastruar* — 250 L/h
 • Shpejtësia e derdhjes* — 4-5 L/min
 • Gama e vëllimeve – 1-19 L
 • Presioni i ujit në hyrje (rekomandohet) – 2..6 bar
 • T = 20 °C

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • Fortësia — ≤ 20**/10*** meq/L
 • TDS – ≤ 2000**/1000*** mg/L
 • Klori i mbetur – ≤ 0,1 mg/L
 • Hekur – ≤ 0,1 mg/L
 • Mangan – ≤ 0,05 mg/L
 • Temperatura e ujit të punës – 10..20 °C

Pjesa tjetër e parametrave duhet të përputhet me rregullat vendase për ujin e pijshëm, kërkesat janë të rëndësishme për makinetat e pajisura me një membranë RO gjithashtu kërkesat janë të rëndësishme për makinetat e pajisura me një membranë UF

Kërkesat e shërbimeve

 • Tensioni/frekuenca e rrjetit – 230/50 V/Hz
 • Konsumi total i energjisë – 1000 W
 • Lidhja e furnizimit me ujë – ½ inç
 • Lidhja e ujit të kullimit – ½, 1¼ inç

AQUABOX

Request form: AQUABOX 1.0

Product*

KA250UF/KA250RO

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1