Kapaciteti depërtues

250

m³/h

Kthimi

2..4

%

Maximum TDS

10000

mg/L

Rrjedhje ndikuese

400-800

m³/h

Presioni operativ

15..20

bar

Konsumi i energjisë

2.2

kW

CODE: MO6500BI6

COMMERCIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

МО6500 4″

Ecosoft МО6500BWTSS është një sistem i ri kompakt me osmozë të kundërt, i krijuar posaçërisht për ujin e njelmët.
Fusha e aplikimeve të sistemit përfshin ujin e procesit, ujin e shpëlarjes, kaldajat me avull, qarqet e ngrohjes dhe ftohjes, bujqësinë, shkripëzimin, ushqimin dhe pijet, trajtimin e ujit për përdorim.
Kontrolluesi Ecosoft OC6000 me funksionalitetin e lidhjes ofron akses në rrjet në sistemin e shkripëzimit të ujit bregdetar.

Pikat kyçe

 • Fusha tipike e aplikimeve përfshin rajonet me klimë të thatë dhe shkripëzimin e ujit të puseve bregdetare.
 • Tuba inox të cilët sigurojnë funksionimin e sistemit në presion të lartë
 • Kontrolluesi Ecosoft OC6000 me funksionalitetin e lidhjes që ofron akses në internet në sistemin e shkripëzimit të ujit të puseve bregdetare.
 • I përshtatshëm për ujë me TDS deri në 10 000 mg/L

Specifikimet

Pajisjet

 • Pompë me presion të lartë Grundfos™ CRN 1-36
 • Enë me membranë 450 psi
 • Kontrollues Ecosoft OC6000
 • Sondë e përçueshmërisë së ujit të pastruar
 • Valvul e hyrjes elektrike
 • Rregullim i valvulave të gjilpërës
 • Skelet inox AISI 304
 • Tubacione çeliku inox AISI 316
 • Kornizë prej druri

Opsionet

 • Membrana Filmtec™ me refuzim të lartë

Lidhjet

 • Ujë rrjedhës (që rrjedh)  –   ½″
 • Depërtim –  ½″
 • Koncentrat –  ½″
 • Portë e dozimit antiskalant – ½″

Informacionet teknike

 • Kapaciteti depërtues — 250 L/h
 • Rikuperimi i depërtimit — varet nga TDS e ushqyesit të ujit
 • TDS maksimale – 10000 mg/L
 • Kërkesa për rrjedhje ndikuese: – 400…800 L/h (shërbim) – 2000…3000 L/h (shpëlarje)
 • Presioni i funksionimit – 15…20 bar
 • Presioni maksimal – 25 bar
 • Kërkesat elektrike — 230 V, 50 Hz (1 ph)
 • Fuqia elektrike – 2,2 kW
 • Vlerësimi i parafiltrit – 5 μm varet nga TDS e ushqyesit të ujit, temperatura dhe rikuperimi i depërtimit për ujë me shkallëzim të ulët/ndotës

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • Temperatura e ujit në hyrje — +5…+40 °С
 • Klori i mbetur, maksimumi – 0,1 mg/L
 • Fortësia – deri në 3 meq/L (150 mg/L CaCO3)
 • Hekuri – deri në 0,1 mg/l
 • Mangani – deri në 0,05 mg/L
 • Silikat – deri në 20 mg/L
 • Kërkesa kimike për oksigjen, max — 5,0 mg О2/L
 • Sulfidi i hidrogjenit – asnjë
 • Kufizimet mund të tejkalohen nëse përdorni antiskalant, pastrues oksigjeni ose paratrajtim tjetër kimik RO.

Kontrolluesi ОС 6000 ofron mundësitë më të mira për mirëmbajtje profesionale:

 • Mat shpejtësinë e rrjedhës dhe vëllimin e ujit të pastruar.
 • Kontrollon cilësinë e ujit për përdorim dhe ujit të trajtuar.
 • Mundësi e shkarkimit të ujit të pastruar.
 • Përditësim në distancë i pjesës elektronike.

COMMERCIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

Request form: МО6500 4″

Product*

MO6500BI6

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1