Kapaciteti depërtues

1000

m³/h

Kthimi

2..4

%

Maximum TDS

3000

mg/L

Rrjedhje ndikuese

1300–1500

m³/h

Presioni operativ

8..12

bar

Konsumi i energjisë

2

kW

CODE: MO24000TP5

COMMERCIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

МО24000 4″

Sistemet komerciale të osmozës së kundërt janë zgjidhjet e besueshme dhe më idealet për aplikime të ndryshme komerciale dhe rezidenciale. Impiantet e mbushjes së ujit, kaldajat me avull, qendrat e kopshteve, restorantet dhe shumë lloje të tjera biznesesh përfitojnë nga performanca dhe qëndrueshmëria e tyre e shkëlqyer.

Pikat kyçe

 • Kontrollues Ecosoft OC5000
 • E lehtë në përdorim falë arkitekturës inteligjente
 • Ndërtimi i sistemit universal lejon opsionet e lidhjes së shpëlarjes së depërtimit dhe përzierjes së ujit të papërpunuar
 • Garancia e Grundfos në mbarë botën
 • Markuar CE dhe e konfirmuar si e sigurt në përputhje me Direktivat e Qasjes së Re të KE-së

Specifikimet

Madhësia dhe pesha

 • Produkti: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 1490×700×580 mm, Pesha 100 kg
 • Paketimi: Përmasat, Lartësi, Gjerësi, Thellësi: 1920×997×715 mm, Pesha 160 kg

Pajisjet

 • Pompë Grundfos® CM 3-14
 • Enë me membranë 300 psi
 • Parafiltër sedimentesh BB10
 • Paneli elektrik me kontrollues Ecosoft
 • Valvulat solenoid Danfoss
 • Tuba, instrumente
 • Kornizë çeliku
 • Arkë prej druri

Opsionet

 • Membrana Filmtec™ ХLE-4040 / LCLE-4040 ose Ecosoft ELP-4040
 • Pompë dozimi për antiskalant
 • Komplet i gjithanshëm për përzierjen e ujit të papërpunuar (120…1080 L/h) ose shpëlarje depërtuese

Lidhjet

 • Ujë rrjedhës (që rrjedh)  – 1″
 • Depërtim – 1″
 • Koncentrat – 1″
 • Porta e dozimit antiskalant – ½″
 • Porta e përzierjes së ujit të papërpunuar – ⅜″
 • Porta e hyrjes për shpëlarje – 1″

Informacionet teknike

 • Kapaciteti depërtues¹ — 1000 L/h
 • Rikuperimi i depërtimit² — 75%
 • TDS maksimale – 3000 mg/L
 • Kërkesa për rrjedhje ndikuese: – 1300…1500 L/h (shërbim) – 3000…4000 L/h (shpëlarje)
 • Presioni i funksionimit – 8…12 bar
 • Presioni maksimal – 14 bar
 • Kërkesat elektrike — 230 V, 50 Hz (1 ph)
 • Fuqia elektrike – 2,0 kW
 • Vlerësimi i parafiltrit – 5 μm  varet nga TDS e ushqyesit të ujit, temperatura dhe rikuperimi i depërtimit  për ujë me shkallëzim të ulët/ndotës

Kërkesat ushqyese të ujit (furnizim)

 • Temperatura e ujit në hyrje — +5…+40 °С
 • Klori i mbetur, maksimumi – 0,1 mg/L
 • Fortësia – deri në 3 meq/L (150 mg/L CaCO3)
 • Hekur – deri në 0,1 mg/l
 • Mangan – deri në 0,05 mg/L
 • Silikat – deri në 20 mg/L
 • Kërkesa kimike për oksigjen, max — 4,0 mg О2/L
 • Sulfid hidrogjeni – asnjë
 • Kufizimet mund të tejkalohen nëse përdorni antiskalant, pastrues oksigjeni ose paratrajtim tjetër kimik RO.

Kontrollues OC5000

 • Kontrolluesi OC5000 është projektuar për kontrollin automatik ose manual të njësisë së osmozës së kundërt dhe ofron:
 • Ndezjen dhe fikjen automatike të pajisjes sipas sinjalit.
 • Mbylljen emergjente të pajisjes nga sinjalet dhe sensorët e funksionimit të thatë, presioni i tepërt në modul.
 • Mbylljen e pajisjeve në sinjalin e jashtëm STOP.
 • Shpëlarjen hidraulike të membranave.
 • Kontroll i përhershëm i cilësisë (përçueshmëria elektrike dhe temperatura) e depërtimit.

COMMERCIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

Request form: МО24000 4″

Product*

MO24000TP5

Ke pyetje? Na shkruaj këtu.
1